kulturhusindreby-logoDe fleste arrangementer holdes i
Kulturhus Indre By,
Charlotte Ammundsens Plads 3,
København K

Mysteriedramaerne og indvielsesvejen

Klaus BarfodFOREDRAG AF KLAUS BARFOD

Fredag, d. 8. marts, kl. 19.30-21.30

Rudolf Steiner brugte hele sit voksenliv på at anvise nutidsmennesket en vej til at iagttage og begribe åndens verden. I sine unge år ytrede han sig mest igennem filosofien, til det tænkende menneske. I den midterste del af sit liv vendte han sig imod kunsten, både maleriet, arkitekturen, dansen, dramatikken og mange andre kunstarter. Igennem kunsten engageres følelserne hos både kunstner og publikum. Vi vil under foredraget bestræbe os på at aktivere vores følelsesliv således, at vi kan medopleve de sjæleforvandlinger, hvorigennem et menneske kan nå frem til indsigt i den åndelige verden, som det beskrives i Mysteriedramaerne. Især vil vægten blive lagt på det tredie drama “Tærskelens Vogter”, som vil blive opført på Mikael Skolen i Herlev til efteråret. Efter foredraget vil der blive tid til spørgsmål og samtale.

Klaus Rastafari Barfod er tømrer, arkitekt og Steiner-lærer. Han har oversat og instrueret det 1., 2. og 3. af Rudolf Steiners mysteriedramaer.

Foredraget finder sted på Rathsacksvej 30, 1862 Frederiksberg C.

100 kr. (80 kr. for arbejdsløse, pensionister og studerende). Betal kontant eller med Mobilepay ved indgangen. Tilmeling er ikke nødvendig.

Besøg os på Facebook

facebook-frihedsforum

Hør mere fra os

* indicates required

Se tidligere nyhedsbreve.

Rudolf Steiner Citat

To truly know the world, look deeply within your own being;
to truly know yourself, take real interest in the world.

frihed2

Om Frihedsforum

Frihedsforum er et åbent netværk og samtaleforum, der belyser kultur- og samfundslivet udfra en spirituel impuls. Vi skaber møder mellem mennesker, der er optaget af indre og ydre udvikling.

frihedsforum-logo-medium