kulturhusindreby-logoDe fleste arrangementer holdes i
Kulturhus Indre By,
Charlotte Ammundsens Plads 3,
København K

Ernæringens betydning for åndelig udvikling

Kirsten SkjerbækFOREDRAG AF KIRSTEN SKJERBÆK

Onsdag, d. 8. maj, kl. 19.30-21.30

Rudolf Steiner blev engang spurgt hvorfor der ikke er flere mennesker, der har udviklet en evne til åndelig skuen. Han svarede, at det er et spørgsmål om ernæring. Når Rudolf Steiner udtaler sig om ernæring, har det ofte en relation til menneskets bevidsthedsudvikling, men også til spørgsmål om næringsmidlernes kvalitet og nærende kræfter. Det er spørgsmål, som stadig er aktuelle f.eks. i forhold til det hensigtsmæssige i en hhv. vegetarisk, vegansk eller animalsk kost.
Foredraget vil beskrive Rudolf Steiners bud på en ernæring, der nærer hele mennesket bestående af legeme, sjæl og ånd. Hermed vil forskellen mellem en vegetarisk kost og en kost der indbefatter kød blive belyst. Forholdet mellem vegetarisk og vegansk kost kommer også i spil. Vi vil se på hvilke kræfter de forskellige ernæringsformer udvikler og styrker, og hvilke der hæmmes. Vi kommer heller ikke uden om den individuelle frihed og dermed nogle bud på, hvordan vi skal ernære os for at opnå åndelig indsigt. Der bliver plads til spørgsmål og debat.

Kirsten Skjerbæk er uddannet cand.pharm. og ernæringsterapeut og har i 37 år beskæftiget sig med Rudolf Steiners antroposofi.

Foredraget finder sted på Rathsacksvej 30, 1862 Frederiksberg C.

100 kr. (80 kr. for arbejdsløse, pensionister og studerende). Betal kontant eller med Mobilepay ved indgangen. Tilmeling er ikke nødvendig.

Besøg os på Facebook

facebook-frihedsforum

Hør mere fra os

* indicates required

Se tidligere nyhedsbreve.

Rudolf Steiner Citat

To truly know the world, look deeply within your own being;
to truly know yourself, take real interest in the world.

frihed2

Om Frihedsforum

Frihedsforum er et åbent netværk og samtaleforum, der belyser kultur- og samfundslivet udfra en spirituel impuls. Vi skaber møder mellem mennesker, der er optaget af indre og ydre udvikling.

frihedsforum-logo-medium