kulturhusindreby-logoDe fleste arrangementer holdes i
Kulturhus Indre By,
Charlotte Ammundsens Plads 3,
København K

Spiritualitet og erotik

Foredrag af Winfried Walther om spiritualitet og erotik.

Onsdag den 9. oktober, kl. 19.30 i Kulturhus Indre By. Charlotte Ammundsens Plads, Kbh. K.

Ved første øjekast kan spiritualitet og erotik fremstå som direkte modsætninger mellem det åndelige og det sanselige. Spiritualiteten er drevet af vores trang til at forstå mennesket og verden. Erotikkens drivkraft er sanselighed og personlig tiltrækning. Men begge, både erotik og åndelighed øser af samme kilde, hvor skaberkraften, indsigten og kærligheden bliver et. Der går en vej fra den lille personlige kærlighed til den store verdenskærlighed. Kinesiske kilder og indisk tantra beskriver en forening af det erotiske og det spirituelle. Winfried Walther har desuden fundet anvisninger fra danske oldtidsmysterier. Hvad kan unge par gøre, for at tiltrække sig det det barn, som hører til dem?

Winfried Walther er steinerlærer på en skole ved Oslo. Han har fordybet sig i førkristne og kristne mysterieskoler gennem mange år og fremlægger resultater ud fra egen åndsforskning.

Deltagergebyr: 80 kr. (Pensionister, arbejdsløse og studerende 60 kr.)

Besøg os på Facebook

facebook-frihedsforum

Hør mere fra os

* indicates required

Se tidligere nyhedsbreve.

Rudolf Steiner Citat

To truly know the world, look deeply within your own being;
to truly know yourself, take real interest in the world.

frihed2

Om Frihedsforum

Frihedsforum er et åbent netværk og samtaleforum, der belyser kultur- og samfundslivet udfra en spirituel impuls. Vi skaber møder mellem mennesker, der er optaget af indre og ydre udvikling.

frihedsforum-logo-medium