kulturhusindreby-logoDe fleste arrangementer holdes i
Kulturhus Indre By,
Charlotte Ammundsens Plads 3,
København K

Occupy World Street - en vision for global forandring

Foredrag på dansk af Ross Jackson

Onsdag den 22. januar, Kl. 19.30,  Kulturhus Indre By. Charlotte Amundsens Plads. KBH. K.

I sin seneste bog ”Occupy World Street” leverer Ross Jackson en knivskarp analyse af årsagerne til den nuværende økonomiske krise. Han viser her, hvordan de seneste årtiers politiske tiltag har banet vejen for naturens og økonomiens kurs mod et totalt kollaps, som truer hvis vi fortsætter som hidtil.

Han fremlægger også sin vision for, hvordan vi kan undvige kollapset. Økologisk bæredygtighed og respekt for mennesker bør have prioritet foran de værdier, som dominerer idag: økonomisk vækst og kapitalmarkedernes frie spil.

Ross Jackson lægger op til en afgørende debat om vores fremtid på jorden. Kom og deltag I en meget vedkommende og spændende samtale – højaktuel i lyset af den frihandelsaftale, som lige nu forhandles mellem USA og EU.

Ross Jackson har en master i industriel ledelse og en PhD i operationsanalyse. Han har erhvervserfaring indenfor både finans og NGO verdenen. Har etableret Gaia Trust og arbejder desuden aktivt indenfor Global Village Network.

Deltagergebyr: 85 kr. (Pensionister, arbejdsløse og studerende 65 kr.)

Besøg os på Facebook

facebook-frihedsforum

Hør mere fra os

* indicates required

Se tidligere nyhedsbreve.

Rudolf Steiner Citat

To truly know the world, look deeply within your own being;
to truly know yourself, take real interest in the world.

frihed2

Om Frihedsforum

Frihedsforum er et åbent netværk og samtaleforum, der belyser kultur- og samfundslivet udfra en spirituel impuls. Vi skaber møder mellem mennesker, der er optaget af indre og ydre udvikling.

frihedsforum-logo-medium