kulturhusindreby-logoDe fleste arrangementer holdes i
Kulturhus Indre By,
Charlotte Ammundsens Plads 3,
København K

Kostens betydning for børn med opmærksomhedsforstyrrelser

Foredrag af Karen Nørby.

Onsdag 12. marts, Kl 19.30 i Kulturhus Indre By. Charlotte Amundsens Plads, KBH. K.

I løbet af de sidste 20 år er antallet af børn med adfærdsforstyrrelser såsom ADHD, Aspergers Syndrom og autisme eksploderet. Som standard behandles ADHD medicinsk, men er det den rigtige løsning? Dette møde vil belyse kostens betydning.

I vores rige del af verden er det tankevækkende, hvor mange børn der spiser en kost fattig på vigtige næringsstoffer. Hvidt brød, kiks, kage, slik, sodavand og saft er daglig kost for mange danske børn. Denne cocktail af farvestoffer, højt indtag af sukker og dårlige, ødelagte fedtstoffer giver mangel på livsvigtigt fedt til hjernen samt vitaminer og mineraler, der er centrale i dannelsen af signalstoffer i centralnervesystemet. Ydermere døjer nogle af disse børn med allergier eller intolerancer over for forskellige fødeemner, som fx tilsætningsstoffer, gluten og mælk.

Gennem foredraget får du indsigt i den forskning, som findes på området. Viden om hvilke fødevarer, som er gode for børn med adfærdsforstyrrelser, og hvilke kosttilskud der støtter indlæring og normal hjernefunktion.

Karen Nørby Ernæringsterapeut og forfatter til bøgerne: ”Kost og hyperaktivitet” og ”Kost og ADHD – en nemmere hverdag trin for trin”.

Deltagergebyr: 85 kr. (Pensionister, arbejdsløse og studerende 65 kr.)

Besøg os på Facebook

facebook-frihedsforum

Hør mere fra os

* indicates required

Se tidligere nyhedsbreve.

Rudolf Steiner Citat

To truly know the world, look deeply within your own being;
to truly know yourself, take real interest in the world.

frihed2

Om Frihedsforum

Frihedsforum er et åbent netværk og samtaleforum, der belyser kultur- og samfundslivet udfra en spirituel impuls. Vi skaber møder mellem mennesker, der er optaget af indre og ydre udvikling.

frihedsforum-logo-medium