kulturhusindreby-logoDe fleste arrangementer holdes i
Kulturhus Indre By,
Charlotte Ammundsens Plads 3,
København K

Korncirkler – et moderne mysterium

Foredrag med billedshow af Winfried Walther.

Fredag 12. september, kl. 18.30 - ca. 22.
Kulturhus Indre By, Charlotte Ammundsens Plads 3, 1359 KBH. K.

Korncirkler er bedst dokumenteret fra England, men de optræder hvert år i mange lande og i stadigt mere kunstfærdige former. De udviser ofte en enestående geometrisk kompleksitet, harmoni og skønhed. Nogle cirkler måler over 250 m i diameter og er beviseligt opstået i løbet af få timer. De er næppe frembragt af mennesker, men hvem eller hvad kan tænkes at stå bag?
Walther vil give en nøjagtig beskrivelse af disse underværker på markerne og vil referere til naturvidenskabelige undersøgelser.
I næste trin vil han på basis af meditationer nærme sig en løsning af det afgørende spørgsmål: hvem frembringer disse meget præcise figurer? Hvad kan være hensigten?

Foredrag 1½ time, pause med mulighed for at købe forfriskninger i caféen, efterfulgt af samtale 1½ time.

Winfried Walther stiller her sin løsning af mysteriet til debat. Han viser, hvordan korncirklerne dannes, hvor langt tid det tager og hvorfor disse kunstfærdige former optræder i vores tid.

Winfried Walther arbejder som lærer på en steinerskole og har arbejdet meditativt gennem en årrække. Han holder en omfattende foredragsvirksomhed.

Entré: kr 125/100.

Besøg os på Facebook

facebook-frihedsforum

Hør mere fra os

* indicates required

Se tidligere nyhedsbreve.

Rudolf Steiner Citat

To truly know the world, look deeply within your own being;
to truly know yourself, take real interest in the world.

frihed2

Om Frihedsforum

Frihedsforum er et åbent netværk og samtaleforum, der belyser kultur- og samfundslivet udfra en spirituel impuls. Vi skaber møder mellem mennesker, der er optaget af indre og ydre udvikling.

frihedsforum-logo-medium