kulturhusindreby-logoDe fleste arrangementer holdes i
Kulturhus Indre By,
Charlotte Ammundsens Plads 3,
København K

Menneskets fordøjelse - antroposofisk set

Kirsten SkjerbækFOREDRAG VED KIRSTEN SKJERBÆK

Onsdag den 27. september, kl. 19:30-21:30

Vores almindelige opfattelse er, at vi opbygger vores krop ud fra madens indholdsstoffer, og at vi trækker energien ud af den og bruger denne energi til vedligeholdelse af vores krops funktioner.
Hvad nu, hvis det ikke forholder sig sådan? Tænk om vores krop bliver til ud fra luften, vi indånder og de sanseindtryk, vi har? At vi selv fortætter vores krop ud fra grundstoffer i luften og fra sjæleligt-åndelige kræfter, og at det vi især skal bruge maden til, er at overvinde den energi og de kræfter den indeholder for derigennem at udvikle og styrke vores egne kræfter?
I nutiden ses et stigende antal mennesker med fordøjelsesproblemer og livsstilssygdomme. Samtidig er vi udsat for et enormt sansebombardement. Hvordan hænger Rudolf Steiners anskuelse af menneskets fordøjelse sammen med de udfordringer nutidens mennesker står overfor? Det vil foredraget belyse.

Kirsten Skjerbæk (f. 1957) er uddannet cand.pharm. og ernæringsterapeut ​ og​ har i 36​ år beskæftiget sig med Rudolf Steiners antroposofi.

Foredraget afholdes på Rathsacksvej 30, 1862 Frederiksberg C

Entre: 100 kr. (80 kr. for arbejdsløse, pensionister og studerende).
Betal kontant eller med Mobilepay ved indgangen. Tilmeling er ikke nødvendig.

Besøg os på Facebook

facebook-frihedsforum

Hør mere fra os

* indicates required

Se tidligere nyhedsbreve.

Rudolf Steiner Citat

To truly know the world, look deeply within your own being;
to truly know yourself, take real interest in the world.

frihed2

Om Frihedsforum

Frihedsforum er et åbent netværk og samtaleforum, der belyser kultur- og samfundslivet udfra en spirituel impuls. Vi skaber møder mellem mennesker, der er optaget af indre og ydre udvikling.

frihedsforum-logo-medium