kulturhusindreby-logoDe fleste arrangementer holdes i
Kulturhus Indre By,
Charlotte Ammundsens Plads 3,
København K

Rusland - en selvskabt trussel

FOREDRAG VED JAN ØBERG 
Onsdag, den 21. februar, kl. 19:30 - 21:30

Jan Øberg
 
Rusland bliver i stigende grad fremstillet som en trussel af henholdvis danske og europæiske politkere. Der bliver henvist til den fortsatte konflikt i Ukraine, overtagelsen af Krim og senest påvirkning af det amerikanske valg som belæg for Ruslands aggression og trang til at påvirke andre nationer.

I foredraget vil Jan Øberg komme ind på hvorfor Rusland ikke i sig selv er en trussel. Det er derimod USA og NATO, når de nu er på vej ned. Han vil kort analysere den 2. Kolde Krig, som vi nu befinder os i. Derpå vil han se på den verdensorden, der er under udvikling - og som han mener kan blive meget bedre end den nuværende, der domineres af netop USA og NATO.

Jan Øberg er fil.dr. og chef for Den Transnational Stiftelse i Lund. Han er en internationalt respekteret freds- og fremtidsforsker. Aktuelt fokus på Iran og Syrien.

100 kr. (80 kr. for arbejdsløse, pensionister og studerende)

Foredraget finder sted på Rathsacksvej 30, 1862 Frederiksberg C

Besøg os på Facebook

facebook-frihedsforum

Hør mere fra os

* indicates required

Se tidligere nyhedsbreve.

Rudolf Steiner Citat

To truly know the world, look deeply within your own being;
to truly know yourself, take real interest in the world.

frihed2

Om Frihedsforum

Frihedsforum er et åbent netværk og samtaleforum, der belyser kultur- og samfundslivet udfra en spirituel impuls. Vi skaber møder mellem mennesker, der er optaget af indre og ydre udvikling.

frihedsforum-logo-medium