kulturhusindreby-logoDe fleste arrangementer holdes i
Kulturhus Indre By,
Charlotte Ammundsens Plads 3,
København K

Embodiment - at stemme kroppens instrument

SEMINAR MED BIRTE KJÆR 
Lørdag, den 21. april, kl. 14 - 17:30

 Birte Kjær

Embodiment er en neurofysiologisk terapi, som virker på sanseforstyrrelser, indlæringsvanskeligheder og adfærdsforstyrrelser. Mange af disse forstyrrelser kan føres tilbage til tidlig motorisk fejludvikling. Under normal udvikling vil reflekser understøtte den motoriske udvikling, integrere sanserne og føre til individuel motorik. Men rester af tidlige reflekser kan efter barndommen have en negativ virkning og skabe forstyrrelser. Terapien handler om at stimulere krop og hjerne for at fremme sunde bevægelser uden påvirkning af disse reflekser. Symptomerne vil da forbedres og i bedste fald forsvinde.
Med dette seminar vil Birte Kjær introducere os til de basale øvelser inden for Embodiment-terapien. Seminaret henvender sig til alle inden for pædagogik og læring, særligt pædagoger, skolelærere, helsepædagoger. Men interesserede er også meget velkomne til at deltage.
Medbring et tæppe og to faste puder. Vi har plads til 20 deltagere på kurset. Tilmeld dig ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest torsdag den 19. april.

Birte Kjær er uddannet idrætslærer og helsepædagog. Underviser ved Marjatta Seminarium. Desuden aktiv som heilpraktiker og Embodiment-terapeut.

250 kr. (150 kr. for arbejdsløse, pensionister og studerende)
Seminaret finder sted på Rathsacksvej 30, 1862 Frederiksberg C

Besøg os på Facebook

facebook-frihedsforum

Hør mere fra os

* indicates required

Se tidligere nyhedsbreve.

Rudolf Steiner Citat

To truly know the world, look deeply within your own being;
to truly know yourself, take real interest in the world.

frihed2

Om Frihedsforum

Frihedsforum er et åbent netværk og samtaleforum, der belyser kultur- og samfundslivet udfra en spirituel impuls. Vi skaber møder mellem mennesker, der er optaget af indre og ydre udvikling.

frihedsforum-logo-medium