Embodiment - at stemme kroppens instrument

SEMINAR MED BIRTE KJÆR 
Lørdag, den 21. april, kl. 14 - 17:30

 Birte Kjær

Embodiment er en neurofysiologisk terapi, som virker på sanseforstyrrelser, indlæringsvanskeligheder og adfærdsforstyrrelser. Mange af disse forstyrrelser kan føres tilbage til tidlig motorisk fejludvikling. Under normal udvikling vil reflekser understøtte den motoriske udvikling, integrere sanserne og føre til individuel motorik. Men rester af tidlige reflekser kan efter barndommen have en negativ virkning og skabe forstyrrelser. Terapien handler om at stimulere krop og hjerne for at fremme sunde bevægelser uden påvirkning af disse reflekser. Symptomerne vil da forbedres og i bedste fald forsvinde.
Med dette seminar vil Birte Kjær introducere os til de basale øvelser inden for Embodiment-terapien. Seminaret henvender sig til alle inden for pædagogik og læring, særligt pædagoger, skolelærere, helsepædagoger. Men interesserede er også meget velkomne til at deltage.
Medbring et tæppe og to faste puder. Vi har plads til 20 deltagere på kurset. Tilmeld dig ved at skrive til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. senest torsdag den 19. april.

Birte Kjær er uddannet idrætslærer og helsepædagog. Underviser ved Marjatta Seminarium. Desuden aktiv som heilpraktiker og Embodiment-terapeut.

250 kr. (150 kr. for arbejdsløse, pensionister og studerende)
Seminaret finder sted på Rathsacksvej 30, 1862 Frederiksberg C

More in this category: « Europa i mødet med flygtninge og migranter fra kulturens arnesteder Frihetens filosofi og moderne erkjennelsesteori »
back to top