kulturhusindreby-logoDe fleste arrangementer holdes i
Kulturhus Indre By,
Charlotte Ammundsens Plads 3,
København K

Forståelse og forløsning af konflikter

Erik lemckeForedrag af Erik Lemcke

Onsdag, d. 3. oktober, kl. 19.30-21.30

Den østrigske konfliktforsker Friedrich Glasl har udviklet en række værktøjer til konflikthåndtering i sociale fællesskaber og organisationer med udgangspunkt i antroposofien. I en konflikt kan det være utroligt svært at forstå den sociale dynamik. Hertil er konflikttrappen et væsentligt værktøj til diagnose. Et værktøj til at give den enkelte øget bevidsthed og forståelse for hvad der sker i en konflikt. En del af foredraget har fokus på konflikthåndtering og -forløsning. Hvad kan man selv gøre, hvis man er involveret i eller tilskuer til en konflikt samt hvordan kan man arbejde med ´vækkende´ spørgsmål.
Da konflikter er væsensartede, vil de udspille sig forskelligt afhængigt af om de har en Luciferisk eller Ahrimansk karakter. Betydningen af tilgivelse på et okkult plan med udgangspunkt i Sergej O. Prokofieffs arbejde vil blive introduceret. Endelig vil foredraget også komme ind på betydningen af kræfterne fra de underjordiske hierarkier. Afslutningsvist skal vi se på hvorledes man kan komme fra konflikt til samarbejde.

Erik Lemcke har i sit arbejde med Social Økologi i årenes løb anvendt konflikttrappen til forståelse og forløsning af en del konflikter i organisationer.

100 kr. (80 kr. for arbejdsløse, pensionister og studerende)
Rathsacksvej 30, 1862 Frederiksberg C

Besøg os på Facebook

facebook-frihedsforum

Hør mere fra os

* indicates required

Se tidligere nyhedsbreve.

Rudolf Steiner Citat

To truly know the world, look deeply within your own being;
to truly know yourself, take real interest in the world.

frihed2

Om Frihedsforum

Frihedsforum er et åbent netværk og samtaleforum, der belyser kultur- og samfundslivet udfra en spirituel impuls. Vi skaber møder mellem mennesker, der er optaget af indre og ydre udvikling.

frihedsforum-logo-medium